Terms and Conditions

IPTV Node tillhandahåller en online videostreamningstjänst som gör det möjligt för kunder att bläddra igenom distinkta erbjudanden av live och on-demand-program. Genom att komma åt eller använda någon av IPTV Node-tjänsterna bekräftar du och samtycker till dessa villkor:
Ändringar av villkoren

Vi kan när som helst, och efter eget gottfinnande, justera dessa användarvillkor, inklusive vår integritetspolicy, med eller utan meddelande till klienten. Alla sådana ändringar kommer att gälla omedelbart vid öppen bokföring. Din fortsatta användning av vår tjänst och denna webbplats efter sådana ändringar utgör ditt erkännande av dessa justerade villkor.
Lägsta åldersbehov

För att bli medlem och använda IPTV Node-tjänster måste du vara 18 år eller äldre.
Användnings- och servicevillkor

Du får varken direkt eller genom användning av någon enhet, programvara, webbplats, webbaserad tjänst eller på annat sätt, strömma om, distribuera, sända eller överföra innehållet.
Tredje parts köp

Dina transaktioner och andra affärer med tredjepartsleverantörer som hittas på eller genom tjänsten, inklusive “klicka för att köpa” och andra jämförbara program, är enbart mellan dig och en sådan återförsäljare.
Strömmarnas kvalitet

En perfekt tittarupplevelse bygger på din nätverksåtkomst och enhetsfunktioner. Elementen kommer att baseras på din plats, internetkapacitet, mängden enheter anslutna till samma nätverk, innehållet du har valt och konfigurationen av enheten du använder. IPTV Node kan följaktligen inte garantera något om innehåll i dessa frågor. Observera att dela en prenumeration resulterar i permanent upphävande eller enhetsförbud.
Begagnat balans

Observera att alla prenumerationer och krediter som används är slutgiltiga och återbetalas under inga omständigheter.
VPN eller Proxy-användning

Att använda en VPN- eller proxyservrar är inte tillåtet när du ansluter till våra servrar och kommer att resultera i permanent upphängning.
Ostödda regioner

Våra tjänster är inte tillgängliga i följande länder: * Iran * Kina
Informationens noggrannhet

All information som du skickar till vår databas måste vara korrekt och uppdaterad. Håll dina lösenord säkra. Du behöver inte avslöja det för några IPTV Node-agenter. Du ansvarar för all användning av ditt konto.
Kompatibilitet

För att få åtkomst till tjänsterna måste du använda enheter som uppfyller system- och kompatibilitetsförutsättningarna som vi har i vårt hjälpcenter.
Internettjänst och dataanvändning

Du ansvarar för eventuella utgifter relaterade till din nätverksåtkomst som används för att komma till våra tjänster.
Dela ett prenumeration

Att dela ett prenumeration är inte tillåtet. Du kan bara ha en aktiv ström öppen vid en viss tidpunkt. Men genom att köpa extra anslutningar kan du titta på flera enheter samtidigt.
Köp detaljer

För att kunna göra ett köp måste du följa beställningsförfarandena som beskrivs via tjänsten. Prisinformation för produkter och procedurer för betalning och leverans visas via tjänsten och kan ändras utan föregående meddelande.
Suspension och driftstopp

Som en utvidgning av våra rättigheter att avsluta eller avbryta din åtkomst som anges ovan, erkänner du att: din åtkomst och användning av tjänsterna kan stängas av under någon plötslig eller oplanerad stillestånd eller otillgänglighet för någon del eller alla tjänster av någon anledning .
Alla korrespondenser och meddelanden som ska göras eller erbjudas i förståelse med detta avtal borde vara på engelska. Vi upprätthåller all behörighet att omedelbart avsluta eller begränsa din användning av tjänsterna eller tillgång till innehåll när som helst, utan föregående meddelande eller ansvar, om IPTV Node efter eget gottfinnande fastställer att du har åsidosatt dessa villkor, åsidosatt lagar, regler eller förordningar .
IPTV Node-logotypen och andra IPTV Node-märken, grafik, skript är varumärken som tillhör IPTV Node. Inget av IPTV Node-varumärken får kopieras, laddas ner eller på annat sätt utnyttjas.

Scroll to top